BLOG

Velkommen til min blog. Her vil jeg dele mine tanker om livet, om terapi, og om det at være menneske. Jeg ønsker at dele, hvordan det er at være mig, om de usikkerheder jeg oplever i mit liv, om det arbejde jeg gør i min klinik og om den udvikling et liv med terapi kan give.

Blogindlæg 25 - Jul i Sorgens Land.

| Anne Kirstine Overgaard

Til alle jer i sorgens land, som må fejre denne jul uden deres kære, som må bære den smerte at savne og som må bære den første gang at skulle fejre hjerternes fest med et knust. Mit hjerte og tanker går ud til jer, mit hjerte smerter med jer og selv om jeres sorg ikke er min, så mærker jeg smerten som om, mit eget hjerte skulle briste. For det er den gave jeg fik, da jeg blev født og den gave der blev genopdaget, da min søster Helle døde, at kunne mærke denne smerte ved at miste, som om tabet var mit eget.

Version 2,0

| Anne Kirstine Overgaard

Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et skønt, meningsfuldt og lykkebringende nytår. Året som er gået har været et af de barske for mig, og jeg er nok ikke helt kommet på den anden side endnu. Jeg mærker til stadighed tvivlen og usikkerheden i forhold til mange af livets forhold. Størst af alt er nok angsten for, at kræften vender tilbage, men også hvordan den nye mig mon egentlig er, denne version 2,0.

Når livet slår en kolbøtte.

| Anne Kirstine Overgaard

- Nu med kort hår snart uden......

Som menneske kan de fleste nok godt lide at have lidt styr på tingene. Jeg kan i hvert tilfælde, nogle gange er det bare ikke helt universets plan med mig, at livet skal være nemt og uden udfordringer. I mit liv har jeg mødt nogen udfordringer men sammenlignet med skæbnerne i Ude og Hjemme, så har jeg været rimelig forskånet.

Massage from the dark side - where things are getting better

| Anne Kirstine Overgaard

Jeg er fææærrrddiiiiigg, for det er jeg.. Lidt i hvert tilfælde. Det er vigtigt at fejre milepælene og den 9. juli afsluttede jeg mit kemoforløb. Hurra for det, for det har været en hård omgang. Min knude har responderet så fint på behandlingen, at de under MR scanningen slet ikke kunne finde den. Jeg blev opereret sidste mandag, fik fjernet markøren som var sat ind i brystet for at vise hvor knuden havde været og en lymfeknude som skal undersøges, for at finde ud af om kræften havde bredt sig, inden den blev zappet af kemoen.

Hvad gør vi nu, lille du.

| Anne Kirstine Overgaard

Følg dit hjerte lyder de vise ord, lyt til kroppen, lev bevidst, vær taknemmelig, opfyld din sjæls potentiale, skab mening, giv til andre, vær venlig mod andre, vær positiv. Rådene er mange, gode og meningsfyldte i forhold til det liv, der kan leves som menneske, og ser jeg på visdommen, der ligger i ordene, kan det virke enkelt. Ser jeg rundt i verden og på mig selv, kan jeg se, hvor kompliceret og svært det er.

Ring for en aftale

+45 60 61 41 36

Adresse

Anne Kirstine Overgaard
Gammelgårdsvej 6 - Virring
8660 Skanderborg
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.