HVEM ER JEG

Mit navn er Anne Kirstine Overgaard.

Jeg er oprindeligt uddannet pædagog fra Københavns Social Pædagogiske Seminarium. I mit virke som pædagog har jeg både beskæftiget mig inden for normal- og specialområdet.

Jeg er uddannet psykoterapeut fra Tobias Skolen ved Hadsten, en skole hvis kerneoverbesvisning er sammenhængen mellem krop, sind og sjæl.

Jeg bor sammen med min mand Henrik og vores to drenge i mit barndomshjem Virring Overgaard - i den lille by Virring i nærheden af Skanderborg.

Mit livs- og menneskesyn indeholder et holistisk syn på mennesket som en del af noget større, en smuk skabning med en stærk kerne som livet, og de udfordringer vi møder, kan have skabt ubalance omkring. Terapien bliver derved for mig en fælles opdagelsesrejse ind i den menneskelige psyke for at ”genfinde” kernen, balancen og mening(en) i livet. Læs mere herom under ”Min terapi.”

Jeg tror på, at man hele livet udvikler sig, og jeg er derfor også et menneske, som til stadighed uddanner mig, både af hensyn til de mennesker jeg arbejder med, men også af hensyn til mig selv og min egen udvikling.

Jeg har på nuværende tidspunkt modtaget Reiki af 3. grad hos Gendai Reiki Mester Marianne Kaufmann.

Jeg er medlem af Fadp - Foreningen af danske psykoterapeuter, følger foreningens faglige og etiske regler og modtager løbende supervision for at udvikle mit terapeutiske arbejde.

Fortrolighedspolitik

Jeg er underlagt og opfylder den europæiske persondataforordning GDPR og behandler fortrolige oplysninger derefter. Læs mere på www.datatilsynet.dk

Pris

En session er af 1 1/2 times varighed og koster 800 kr. - den første session dog kun 650 kr.

Mulighed for betaling med mobile pay eller kontant.

Ved eventuelle afbud

Aflysning eller flytning af din aftale vil jeg gerne have, sker senest 24 timer før den aftalte tid. Der betales fuld pris for aflysninger som sker under 24 timer før aftalen og halv pris hvis det skyldes sygdom.

Min praksis ligger på: Gammelgårdsvej 6 - Virring, 8660 Skanderborg.

Ring for en aftale

+45 60 61 41 36

Adresse

Anne Kirstine Overgaard
Gammelgårdsvej 6 - Virring
8660 Skanderborg
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.