KLIENTER

Hilke

Anne Kirstine er det mest varme, kærlige og nænsomme menneske. Jeg elsker simpelthen at gå i terapi hos hende. Hun har været en stor hjælp i min egen udvikling og er det stadigvæk. Hun formår gang på gang at skabe kontakt igennem kroppen til noget smukt ind i mig, som jeg selv ikke altid kan se. Til en eksamen ”forberedt” hun mig igennem en fantastisk chakraguidning, så at jeg kunne gå op med en dyb ro og tro på, at det nok skal gå. De oplevelser, jeg havde under guidningen tænker jeg stadig meget taknemmelig tilbage til og forbinder mig til i situationer, hvor det føles nødvendigt. Det var stort!
Jeg værdsætter meget hendes jordnærhed og måden, hun drysser humor ind i terapien. Jeg føler mig mødt som menneske, af et menneske, et fagstærkt og meget kompetent menneske. 
Carl Jung siger om terapeuter “Know all the theories. Master all the techniques. But as you touch a human soul be just another human soul.”
Lige sådan er det at gå I terapi hos Anne Kirstine. Jeg mærker, hvordan hun mærker og møder mig fra hjertet.
Her lærte jeg, at sårbarhed ikke er en svaghed, men min styrke. Jeg lærte at være mere tålmodig og nænsom med mig selv. Det har givet mig nogle hel nye værdier i mit liv. Uendelig mange gange tak for det.

Maja

Anne Kirstine har et fantastisk rart væsen. Jeg havde været forbi andre terapeuter, før jeg kom ud til Anne Kirstine og kunne efter første gang mærke, at det skulle være hende. Det er tydeligt,  at for hende er det ikke "bare" et arbejde.  Terapien foregår i hyggelige, hjemmelige omgivelser - og jeg får altid lov at hilse på hendes hund.
Jeg har oplevet store forandringer i mit liv med hjælp fra hende. Hun er god til at spore sig ind på, hvilken tilgang, der passer bedst til netop den person, hun sidder overfor, er meget empatisk og ikke mindst - fagligt rigtig dygtig.
Hun gør brug af både samtale og kropslig behandling - for mig en uundværlig kombination.
Jeg går ikke længere i et fast forløb hos hende, men betragter hende som en fantastisk sparringspartner/terapeut ( på trods af at jeg er flyttet by!) til når behovet opstår - og det giver tryghed at vide, at man har en professionel, men samtidig personlig og oprigtigt interesseret person, at tale med.

Charlotte

Jeg har valgt jævnligt at tage køreturen fra Fyn for at gå i terapi hos Anne Kirstine, og jeg har ikke fortrudt en eneste kilometer. Som terapeut har hun en dyb og meget helhedsorienteret forståelse af de problemstillinger, udfordringer og gamle uhensigtsmæssige mønstre, som jeg bringer med, og jeg får altid noget med hjem at tænke over og arbejde videre med. Som menneske er hun varm og favnende, og man føler sig altid rummet og mødt i øjenhøjde. Hun har en uhøjtidelig facon, masser af humor og en smittende latter, som gør, at det svære bliver en lille smule lettere at være i – altid med stor indlevelse og respekt.

Ann-Kristina

Anne Kirstine har fra første færd været en velsignelse og et perfekt match for mig som klient. At gå i terapi hos hende er som at komme hjem, og jeg glæder mig hver gang til at blive mødt af hendes kærlige væsen og varme kram. Anne Kirstines kreative og uhøjtidelige tilgang til terapi ligger godt til mit temperament. Sammen er vi nysgerrigt draget ud på en terapeutisk opdagelsesrejse, der har budt på alt fra tegne- og samtaleterapi til energi- og kropsarbejde. Som oftest har terapirummet dannet rammen om sessionerne, men vi har også flere gange inddraget den smukke, omkringliggende natur, hvilket kun har tilføjet en ekstra dimension til terapien. Forlader hver session med en dyb følelse af mening, ydmyghed og taknemlig – uanset om jeg har grædt eller grinet.

Ring for en aftale

+45 60 61 41 36

Adresse

Anne Kirstine Overgaard
Gammelgårdsvej 6 - Virring
8660 Skanderborg
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.