MIN TERAPI

Jeg ser det som en mulighed og har en personlig erfaring med, at et menneske gennem terapi kan anvende det at miste en kær, miste sig selv eller miste fodfæste, som et afsæt til at kunne træde endnu mere ind i livet, vokse som menneske og skabe mening. Jeg har i min praksis arbejdet med mennesker ramt af skilsmisse, personlige tab, familieproblematikker og lignende. Årsagerne til at søge terapien har for mine klienter, været af både fysisk og psykisk karakter.

En bærende kraft i mit arbejde er samtaleterapien, hvor jeg anvender flere forskellige metoder hentet fra både Gestaltterapien, den Eksistentielle psykoterapi og Tobias Skolen, hvor jeg er uddannet. Jeg inddrager dog i høj grad også kroppen i form af f.eks. energiarbejde, healing og massage. Jeg har den overbevisning, at kroppen kan gemme på oplevelser, som kan frisættes gennem berøring. Krop, sind og sjæl hænger for mig uløseligt sammen, og udtrykkene er mange. Derfor vil indgangene til arbejdet også være forskellige fra menneske til menneske. Arbejdet bliver at forløse de begrænsninger, der ligger i den enkelte og derfra give næring.

I mit virke som terapeut er jeg nærværende, åben, omsorgsfuld og lyttende. Jeg arbejder ud fra hjertet og sjælen og med en stærk etik. Mit ønske er at skabe en samhørighed og en tillid, som jeg håber, kan give afsæt for læring og vækst hos den enkelte.

BØRN OG UNGE

Jeg arbejder ligeledes med børn og unge. Mit fokus er at hjælpe dem i deres dannelsesproces, så de føler sig set, som dem de er og kan blive hele mennesker, også selvom, at livet ind imellem bliver svært. Jeg har i den henseende arbejdet både med sorg, angst, relations- og selvværdsproblematikker. Et godt eksempel her kan være skilsmisse, hvor barnets verden for alvor bliver rystet, og hvor der er brug for et rum at læsse af i uden at skulle tage hensyn til andres følelser. Jeg arbejder med børn og unge som med voksne nænsomt og blidt. Ofte kan det med specielt børn være godt at flytte fokus fra selve samtalen og over på noget, vi kan være sammen om, f.eks. tegning, leg med figurer og sten eller andet.

ÅRSAGER

Årsagerne til at søge terapi kan være mange, men for de fleste gælder det, at de for en stund har mistet fodfæste. At de er kommet til et tidspunkt i deres liv, hvor udfordringerne er blevet for store til som menneske at kunne bære dem alene. Det kan handle om alt fra sorg over tabet af en kær, både i form af død og skilsmisse, om at have mistet drømmen, arbejdet eller sig selv. Det vigtigste er, at man har lyst til at arbejde med sig selv, ændre de mønstre som bliver ved med at dukke op og træde ind i livet med fri- sat energi og en god fornemmelse af alle de kvaliteter som man besidder.

Ring for en aftale

+45 60 61 41 36

Adresse

Anne Kirstine Overgaard
Gammelgårdsvej 6 - Virring
8660 Skanderborg
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.